Ladataan... Ladataan...

Meksikolainen papupata

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl Oliiviöljy
200 g Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
500 g Ruskeat pavut suolaliemessä
500 g Tomaattimurska
5 tl Tabasco
1 tl Paprikajauhe
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Hauduta silputut sipulit öljyssä. Lisää valutetut ruskeat pavut ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta. Anna hautua 10-30 min.

Vinkki

Tarjoa keitetyn ohran, vilja-riisiseoksen tai täysjyväleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 241 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":7.24,"alcohol":0,"protein":9.23,"carbohydrates":28.36,"saturated_fat":0.95,"sugar":10.23,"fibre":9.84,"salt":0.02},"percent_raw":{"fat":0.30226398577301417,"alcohol":0,"protein":0.17139585512922126,"carbohydrates":0.5263401590977647},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":240,"weight":65.87,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":315.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1023396,"servings":4}}

 
Sulje