Ladataan... Ladataan...

Meloni-parmankinkkusalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl (keskik.) melonia
20 viipale Parmankinkkua
Ohjeet

Puolita melonit ja poista siemenet. Koverra hedelmäliha pois kuoresta. Ole varovainen, sillä kuoren tulee säilyä ehjänä. Paloittele hedelmäliha tai koverra se meloni- tai pariisinperunaraudalla palloiksi. Revi parmankinkkuviipaleista kapeita, pitkiä suikaleita ja kierrä ne rulliksi. Täytä tyhjät melonikuoret hedelmälihalla ja kinkulla. Pirskottele balsamiviinietikkaa päälle.

Yksi annos sisältää 484 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":104,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":289},"weight":{"fat":10.95,"alcohol":0,"protein":21.5,"carbohydrates":68.25,"saturated_fat":3.1,"sugar":68.25,"fibre":10.5,"salt":2.4},"percent_raw":{"fat":0.21538629657960878,"alcohol":0,"protein":0.18795760026226643,"carbohydrates":0.5966561031581248},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":484,"weight":184.95000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":1800},"item_type":"recipe","recipe_id":22,"servings":4}}

 
Sulje