Lisäksi tarvitset palan retikkaa ja 1 tl inkivääritahnaa sekä 3 arkkia nori-levää.
Aloita pikkelssillä (porkkanat, retiisi, vesi, säilöntäliemi, suola, inkivääritahna) kuorimalla porkkana ja retiisi sekä suikaloimalla juurekset. Kiehauta kattilassa vesi, säilöntäliemi, suola ja mausteet. Ota kattila pois liedeltä, pane kasvikset liemeen ja anna seoksen jäähtyä.
Tee soijakastike (valkoviinietikka, sokeri, soija, öljy, valkopippuri, suola, seesaminsiemenet, seesamiöljy). Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla. Kiehauta viinietikka ja sokeri. Ota kattila pois liedeltä ja lisää loput ainekset. Jäähdytä.
Hienonna lohi ja mausta se ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla. Pane merilevä bambumatolle ja levitä puolet lohesta levälle. Asettele puolet pikkelssistä lohen päälle ja rullaa levä tiukaksi kääröksi. Tee samoin lopuille aineksille.
Leikkaa levärulla 6-8 palaksi ja asettele palat kauniisti vadille. Kaada soijakastiketta paloille ja niiden ympärille.