Leikkaa sipuli renkaiksi ja ruskista kevyesti pannulla.
Pese ja kuori perunat. Leikkaa perunat vajaan 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
Viipaloi liha noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja leikkaa ne annospaloiksi. Nuiji lihapaloja varovasti nyrkillä ja paista 4-5 viipaletta kerrallaan kuumalla pannulla öljyssä. Nosta paistetut viipaleet astiaan odottamaan. Kaada paistoliemi talteen.
Levitä uunivuoan tai padan pohjalle kerros perunaviipaleita. Nostele perunoiden päälle paistettua sipulia ja lihaviipaleita. Asettele kaikki ainekset kerroksittain niin, että päällimmäiseksi tulee perunaa. Kaada pataan olut, paistoliemi ja vesi, johon olet sekoittanut mausteet. Nestettä tulee olla n. puoleen väliin aineksia.
Hauduta liedellä kannen alla n. 45-55 minuuttia tai uunissa 1-1,5 tuntia 200 asteessa.
Lihan tulee olla pehmeää ja perunoiden kypsiä. Mitä mureampi liha sitä nopeammin se kypsyy.