Ladataan... Ladataan...

Minimunakkaat pekonilla

Valmistusaineet 4:lle
10 g kirsikkatomaattia
1 kpl kevätsipulia
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
4 rkl vettä
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
1 dl (raastettu) juustoraastetta
170 g Pekonia (1 pkt)
Ohjeet

Ruskista pekonia ja aseta viipaleita muffinipellin voideltujen kolojen pohjalle.
Pilko tomaatit ja sipuli. Riko munien rakenne ja sekoita joukkoon tomaatit, sipuli, vesi, suola, pippuri ja juustoraaste. Kaada taikinaa muffinipellin voideltuihin koloihin parin sentin kerros. Paista 200 asteessa, kunnes munaseos hyytyy.

Yksi annos sisältää 270 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":210,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":3},"weight":{"fat":23.46,"alcohol":0,"protein":14.31,"carbohydrates":0.7,"saturated_fat":9,"sugar":0.51,"fibre":0.26,"salt":1.74},"percent_raw":{"fat":0.7786837446864542,"alcohol":0,"protein":0.21105391195028553,"carbohydrates":0.010262343363260268},"percent":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":269,"weight":49.980000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":134.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1116,"servings":4}}

 
Sulje