Valmista munakoiso-korianteritahna: Kuumenna uuni grillivastukselle 225 asteeseen. Puolita munakoiso leivinpaperin päälle uunipellille, kuori ylöspäin. Kypsennä n. 30 minuuttia, kunnes kuori mustuu ja halkeilee ja sisus on pehmeä. Nosta munakoisot suljettavaan muovipussiin ja siirrä jäähtymään noin 15 minuutiksi, kunnes munakoisoja kestää käsitellä paljain sormin. Poista kuoret ja lusikoi sisus kulhoon. Lisää loput ainekset ja aja tasaiseksi tehosekoittimella. Valmista punajuuri-minttutahna: Paloittele kuoritut punajuuret kulhoon (pääset helpoimmalla, kun käytät vakuumiin pakattuja, esikeitettyjä punajuuria). Lisää loput ainekset ja aja tasaiseksi tehosekoittimella.
Tarjoa tahnat leipien levitteenä, lihojen ja kalojen lisukkeena ja dippeinä kasviksille. Kumpikin tahna on 4 hengelle lisukkeeksi. Leipien päällä tahnoista riittää enemmänkin.