Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna kaksi ruokalusikallista öljyä kattilassa ja kuullota sipulisilppua siinä noin viisi minuuttia. Älä ruskista. Kaada tomaattimurska kattilaan ja purista joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kuutioi tomaatit ja lisää ne kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen ilman kantta 15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi hienonnettu basilika.
Leikkaa munakoiso noin puolen sentin viipaleiksi. Voitele viipaleet lopulla öljyllä molemmin puolin ja paista pannulla useassa erässä pari minuuttia puoleltaan, kunnes ne pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Viipaloi mozzarella vajaan puolen sentin viipaleiksi.
Kasaa ruoka uunivuokaan. Levitä pohjalle ohut kerros tomaattikastiketta. Lado sen päälle kerros lasagnelevyjä. Lisää taas ohut kerros tomaattikastiketta. Asettele seuraavaksi juustoviipaleita ja niiden päälle munakoisoviipaleita. Toista. Tee viimeinen kerros tomaattikastikkeesta ja levitä sen päälle munakoisoviipaleita. Valuta maito vuokaan reunoja pitkin. Laita maitoa vain sen verran, ettei se nouse ruuan päälle. Ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa lasagne vihersalaatin kanssa.
Valmistusaika on noin 35 minuuttia + 40 minuuttia uunissa.