Ladataan... Ladataan...

Mustatorvisienikastiketta ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl salottisipulia
2 rkl öljyä
10 dl mustia torvisieniä
0.25 dl punaista portviiniä
1 dl lihalientä
2 dl creme fraichea, 15-18% rasvaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl pippuria
LIsäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Ohjeet

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota pehmeäksi öljyssä. Puhdista sienet ja lisää pannulle. Paista, kunnes neste on haihtunut. Lisää portviini ja anna kiehua hetken aikaa. Kaada sekaan lihaliemi ja crème fraiche. Keitä vielä noin viisi minuuttia. Maista, ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 305 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":152,"alcohol":4,"protein":31,"carbohydrates":118},"weight":{"fat":16.67,"alcohol":0.59,"protein":7.61,"carbohydrates":29.12,"saturated_fat":6.81,"sugar":4.24,"fibre":7.42,"salt":0.69},"percent_raw":{"fat":0.49822164032706423,"alcohol":0.01380430377289383,"protein":0.10113302802592015,"carbohydrates":0.38684102787412183},"percent":{"fat":50,"alcohol":1,"protein":10,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":305,"weight":73.15,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":423.58},"item_type":"recipe","recipe_id":5807,"servings":4}}

 
Sulje