Ladataan... Ladataan...

Mustikka-mantelimousse

Valmistusaineet 4:lle
2 dl Manteli
5 dl Vesi
300 g Mustikka
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
2.5 rkl Hunaja
250 g Vaahtoutuva vaniljakastike
Ohjeet

Mittaa mantelit kulhoon ja kaada päälle vettä reilusti niin, että ne peittyvät.

Anna manteleiden liota jääkaapissa yön yli.

Sulata sillä aikaa pakastemustikat jääkaapissa.

Pese ja raasta sitruunanpuolikkaan kuori.

Kaada manteleista vesi ja kaada mantelit tehosekoittimeen.

Kaada joukkoon mustikat, sitruunankuoriraaste, hunaja ja vaniljakastike.

Anna koneen käydä, kunnes mousse on tasaista.

Tarjoa mousse hyvin kylmänä, käytä tarvittaessa hetki pakastimessa ennen tarjoilua.

Vinkki

Tarjoa mustikoiden kera.

Yksi annos sisältää 413 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":251,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":117},"weight":{"fat":27.08,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":28.43,"saturated_fat":8.07,"sugar":28.3,"fibre":5.27,"salt":0.08},"percent_raw":{"fat":0.607155974393862,"alcohol":0,"protein":0.10959424422912348,"carbohydrates":0.2832497813770146},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":413,"weight":108.22999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":325.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1024843,"servings":4}}

 
Sulje