Ota paistisuikaleet huoneen lämpöön. Suikaloi tai silppua sipuli, leikkaa porkkana penneiksi tai paloiksi. Poista ruusukaaleista kanta ja tarvittaessa huonoimmat pinta lehdet. Suikaloi tai paloittele kaali.
Mittaa öljy kuumaan vokkiin tai paistokasariin. Paista lihat kahdessa erässä ja nosta välillä lautaselle. Lisää pannulle muut kasvikset ja vokkaa hetken aikaa. Raasta halutessasi joukkoon 0.5-1 rkl tuoretta inkivääriä. Lisää paistetut lihasuikaleet ja vesi. Murusta joukkoon puolikas vähärasvainen ja suolainen kasvis- tai lihamiekuutio tai 0,5 rkl fondia. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia tai pidempään esim. silloin kun käytät syys- tai talvikaalia. Mausta ruoka parilla rouhaisulla mustapippuria myllystä ja soijakastikkeella. Tarkista maku.
Nauti ruoka esim. täysjyväriisin tai vastaavan, täysjyväpastan tai perunan kera. Yksi annos painaa n. 225 g