Ladataan... Ladataan...

Naurista ja possua vartaassa

Valmistusaineet 4:lle
500 g Possun sisäfileetä
5 rkl the hot spot mango&jalapeno -glazeeta
4 kpl pientä naurista
8 kpl (pieni) pientä sipulia
1 rkl juoksevaa hunajaa
0.25 tl suolaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset varrastikkuja.

Poista lihan pinnasta näkyvä rasva. Leikkaa liha viipaleiksi. Sekoita joukkoon mangokastike. Anna maustua kylmässä mielellään useamman tunnin.
Kuori ja lohko nauriit ja sipulit.
Ujuta kasvikset ja liha vartaisiin. Juoksuta kasvisten pintaan hunajaa. Kypsennä vartaat grillin hehkussa. Ripottele pintaan suolaa ennen tarjoilua.

Vinkki

Kasviksia lisäämällä saat vartaista vieläkin kevyempiä. Omenan raikas maku sopii hyvin naurista lomittamaan.

Yksi annos sisältää 272 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":124,"carbohydrates":67},"weight":{"fat":8.77,"alcohol":0,"protein":30.27,"carbohydrates":16.53,"saturated_fat":3.38,"sugar":14.76,"fibre":4.39,"salt":7.24},"percent_raw":{"fat":0.2965271292776737,"alcohol":0,"protein":0.4549887168810866,"carbohydrates":0.24848415384123967},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":272,"weight":85.34,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":374.39},"item_type":"recipe","recipe_id":809,"servings":4}}

 
Sulje