Lisäksi tarvitset täytteeseen 0.5 tl fenkolia.
Voit käyttää ainesosien (hiivan, veden, vehnäjauhojen, sokerin ja suolan, 2 rkl oliiviöljyn) sijaan ison valmiin pizzapohjan.
Tee ensin pohja. Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää suola, sokeri, öljy sekä jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
Viipaloi sipulit hyvin ohuiksi renkaiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppua hyvin hiljalleen erittäin pehmeäksi, melkein soseeksi. Kypsentämiseen menee 30–40 minuuttia. Lisää yrtit sipulisilpun joukkoon.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikinasta halkaisijaltaan noin 30-senttinen levy. Esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia. Jos käytät valmista pizzapohjaa, sitä ei tarvitse esipaistaa. Levitä pohjalle sipulisilppu, anjovisfileet ja oliivit. Jatka kypsentämistä 15–20 minuuttia.
Jaa pizza paloiksi. Voit tarjota tortun kuumana tai huoneenlämpöisenä.