Ladataan... Ladataan...

Nizzan salaatti

Valmistusaineet 4:lle
400 g Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
2 kpl Kananmuna keitetty
400 g Tomaatti
1 kpl Punasipuli
150 g Salaatti, lehtisalaatti, ruukkusalaatti
200 g Vihreä papu, keitetty
80 g Anjovisfileet
140 g Tonnikala vedessä
KASTIKE:
6.5 tl Oliiviöljy
1.5 rkl Sinappi
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
Ohjeet

Lohko keitetyt perunat. Tee kastike: sekoita oliiviöljy, sinappi, suola sekä pippuri. Sekoita kastike perunoiden joukkoon. Anna vetäytyä hetki.

Lohko kananmuna ja tomaatit ja leikkaa sipuli pieniksi suikaleiksi. Levitä lautasille ensin revitty salaatti ja sitten muut aineet kauniiksi annoksiksi.

Yksi annos sisältää 276 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":114,"alcohol":0,"protein":67,"carbohydrates":95},"weight":{"fat":12.86,"alcohol":0,"protein":17.03,"carbohydrates":24.17,"saturated_fat":2.23,"sugar":9.81,"fibre":3.87,"salt":2.84},"percent_raw":{"fat":0.4126598749195964,"alcohol":0,"protein":0.24279085808352333,"carbohydrates":0.3445492669968803},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":277,"weight":72.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":395.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1023463,"servings":4}}

 
Sulje