Ladataan... Ladataan...

Nopea anjovispizza

Valmistusaineet 4:lle
2.5 dl erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0.5 tl suolaa
1 dl vettä
2 rkl sulatettua margarinia tai 1,5 rkl öljyä
1 tl valkosipulijauhetta/paprikajauhetta
Täyte:
0.5 dl tomaattiketsuppia
2 kpl (iso) tomaattia
1 prk anjovisfileitä (pieni rasia)
2 dl (raastettu) juustoraastetta
10 kpl mustaa oliivia
Ohjeet

Lisäksi tarvitset pizzamaustetta.

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää kylmä vesi ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi. Kauli taikina leivinpaperin päällä pyöreäksi levyksi, jonka halkaisija on 25–30 senttiä. Vedä leivinpaperi pohjineen pellille.
Voitele pizzapohja ketsupilla. Viipaloi tomaatit ja asettele ne pohjan päälle. Pane anjovisfileitä tomaateille ja ripottele pinnalle pizzamaustetta. Viimeistele pizza oliiveilla ja juustoraasteella. Paista 250 asteessa uunin keskiosassa 12–15 minuuttia.

Yksi annos sisältää 381 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":16.6,"alcohol":0,"protein":16.9,"carbohydrates":40.64,"saturated_fat":6.36,"sugar":7.76,"fibre":3.3,"salt":4.53},"percent_raw":{"fat":0.3935204191883581,"alcohol":0,"protein":0.17814526686631008,"carbohydrates":0.4283343139453317},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":380,"weight":96.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":232.16},"item_type":"recipe","recipe_id":1200,"servings":4}}

 
Sulje