Kuori omenat ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Pehmitä omenalohkoja vuoassa mikrossa täydellä teholla 3-5min. Leikkaa leivinpaperista pyöreä kappale halkaisijaltaan 26-30cm vuoan pohjalle. Vaahdota voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää 3 keltuaista napakasti vatkaten. Sekoita leivijauhe vehnäjauhoihin ja lisää seos taikinaan. Älä vatkaa, sekoita juuri ja juuri sekaisin. Levitä taikina vuoan pohjalle leivinpaperin päälle. Levitä omenalohkot taikinan päälle. Ripottele pinnalle kanelia.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri valkuaisiin kolmessa erässä. Peitä omenalohkot marenkiseoksella ja paista torttu +175 asteessa alimmalla tasolla 25 min. Syödään sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.
Jos käytät pieniä kotimaisia omenoita, lisää omenien määrää.