Ladataan... Ladataan...

Paahdetut paprikat

Valmistusaineet 10:lle
4 kpl paprikaa
3 kynsi valkosipulinkynsiä
0.5 dl oliiviöljyä
1 rkl viinietikkaa
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
0.5 tl paprikajauhetta
35 g kapriksia
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) pippuria
Ohjeet

Leikkaa paprikat isoiksi paloiksi. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä paprikat pellille kuori ylöspäin. Paahda niitä uunissa kunnes kuori osittain mustuu. Ota paprikat uunista, ja sulje ne kannelliseen astiaan. Anna palojen höyrystyä. Kun paprikat ovat jäähtyneet, irrota niiden kuori vetämällä.

Leikkaa palat parin sentin suikaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Yhdistä öljy, etikka ja mausteet. Kaada seos paprikaviipaleille. Lisää joukkoon kaprikset, suolaa ja pippuria. Anna paprikoiden maustua yön yli. Tarjoa leipäviipaleiden päällä.

Yksi annos sisältää 59 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":4.84,"alcohol":0,"protein":0.81,"carbohydrates":3.38,"saturated_fat":0.71,"sugar":2.9,"fibre":1.53,"salt":0.53},"percent_raw":{"fat":0.7220371338589125,"alcohol":0,"protein":0.05382472214432107,"carbohydrates":0.22413814399676632},"percent":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":60,"weight":14.700000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":79.14},"item_type":"recipe","recipe_id":301245,"servings":10}}

 
Sulje