Ladataan... Ladataan...

Paistettu lohipala ruohosipuliperunan ja pulleiden sokeriherneiden kanssa

Valmistusaineet 2:lle
200 g Lohifilee
160 g Peruna, punnittu kuorineen
2 rkl (silputtu) Ruohosipuli
0 g Vesi
200 g Pullea sokeriherne
200 g Tomaatti
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Laita kuoritut paloitellut perunat kiehumaan vähään veteen. Keitä pehmeiksi. Kaada keitinvesi mukiin ja survaise perunapalat haarukalla karkeaksi. Mausta suola- ja pippuriripauksella, lisää tilkka keitinvettä ja hakattu ruohosipuli.

Paista kaksi tasakokoista (osta 6-7 cm:ä leveä lohen pala, poista siitä nahka ja leikkaa poikittain kahtia) kummaltakin puolelta n. 3 min. tai vähän pidempään. Lisää pannuun aluksi tilkka vettä, niin et tarvitse rasvaa ollenkaan.

Kiehauta pulleat sokeriherneet ja paloittele tomaatti.

Nosta ruoat kahdelle lautaselle ja herkuttele.

Yksi annos sisältää 304 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":96,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":14.29,"alcohol":0,"protein":23.96,"carbohydrates":19.65,"saturated_fat":2.6,"sugar":3.81,"fibre":2.26,"salt":1.65},"percent_raw":{"fat":0.42436677426757774,"alcohol":0,"protein":0.31626572209295994,"carbohydrates":0.2593675036394623},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":304,"weight":68.22000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":383.96},"item_type":"recipe","recipe_id":1023744,"servings":2}}

 
Sulje