Ladataan... Ladataan...

Paistettua kampelaa ja pinaattimuhennosta

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kampela
1 rkl Leivontamargariini 80 % juokseva, keskiarvo
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
6 tl Rypsiöljy
50 g Sipuli
150 g Pinaatti
1 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (jauhettu) Valkopippuri
Ohjeet

Kuullota hienonnettu sipuli rypsiöljyssä. Lisää pakastepinaatti ja becel kevyt ruoka. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla, musta- tai valkopippurilla ja halutessasi ripauksella muskottipähkinää.

Kuumenna pullomargariini yhdessä isossa tai kahdessa pienessä pannussa ja nosta kampelafileet pannulle. Paista noin 2 minuuttia molemmilta puolilta. Mausta suolaripauksella ja pippurilla myllystä.

Vinkki

Nauti kalan kanssa keitetyä perunaa ja kasvikseksi esim. höyrytettyä kukkakaalia tai Porkkana-kyssäkaalilisuketta. Paista kala vasta kun muut aterian osat ovat valmiita.

Yksi annos sisältää 249 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":155,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":17.25,"alcohol":0,"protein":20.26,"carbohydrates":3.31,"saturated_fat":1.9,"sugar":1.6,"fibre":1.17,"salt":1.96},"percent_raw":{"fat":0.6221102833081807,"alcohol":0,"protein":0.32476378461200284,"carbohydrates":0.05312593207981654},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":249,"weight":47.45000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":249.72},"item_type":"recipe","recipe_id":1024685,"servings":4}}

 
Sulje