Ladataan... Ladataan...

Palsternakkakeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g Palsternakka
2 kpl Sipuli
1 rkl Rypsiöljy
0.5 l Vesi
1 dl Appelsiinimehu
1.65 cl Kookosmaito
0.5 rkl Siirappi
1 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
2 rkl Vihreä currytahna
Ohjeet

1. Pese ja kuori palsternakat. Silppua sipulit. Kuullota kasviksia kattilan pohjalla öljyssä. Lisää joukkoon currytahna.
2. Lorauta kattilaan vesi, appelsiinimehu ja kookosmaito. Hauduta kunnes palsternakka on pehmeää. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
3. Lisää siirappi ja suola.

Vinkki

Valmistusaika: 30 minuuttia

Yksi annos sisältää 130 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":6.08,"alcohol":0,"protein":2.36,"carbohydrates":16.06,"saturated_fat":1.35,"sugar":10.33,"fibre":6.14,"salt":2.05},"percent_raw":{"fat":0.4263737615983775,"alcohol":0,"protein":0.07350798473329606,"carbohydrates":0.5001182536683265},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":130,"weight":44.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":321.63},"item_type":"recipe","recipe_id":910713,"servings":4}}