Ladataan... Ladataan...

Papu-lohisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
600 g Lohta
1 kpl ruukkusalaatti
0.5 kpl punasipuli
1 rkl (silputtu) persiljasilppua
5 kpl (pieni) kirsikkatomaatteja
1 kpl (pieni) limetti
200 g Papuja
100 g Punaherukoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset parikymmentä kaprista ja muutaman herneenverson.

Lehtisalaatin sijaan voit käyttää kerän babysalaattia. Papuina voit käyttää myös pakastepapuja tai purkkipapuja. Marjoina voit käyttää punaherukoiden sijaan joitain muita saatavilla olevia marjoja.
Kasaa salaattipeti, koristele kapriksilla, marjoilla ja kirsikkatomaateilla. Ripottele päälle papuja ja sipulirenkaita. Paahda lohiviipaleet kevyesti pannulla molemmin puolin, lisää salaatin päälle ja koristele koko komeus herneenversoilla.
Tarjoile limetillä, persiljalla, suolalla ja pippurilla maustetun öljykastikkeen tai majoneesin/kermaviilin kanssa.

Yksi annos sisältää 467 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":197,"alcohol":0,"protein":164,"carbohydrates":106},"weight":{"fat":21.6,"alcohol":0,"protein":40.51,"carbohydrates":26.14,"saturated_fat":1.83,"sugar":7.11,"fibre":14.17,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.42174379240966664,"alcohol":0,"protein":0.35147209671434276,"carbohydrates":0.22678411087599065},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":467,"weight":111.36,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":373.61},"item_type":"recipe","recipe_id":357,"servings":4}}

 
Sulje