Ladataan... Ladataan...

Papuja ja parsakaalia itämaisessa kastikkeessa

Valmistusaineet 2:lle
300 g Parsakaali brokkoli
200 g Valkoisia papuja vedessä
75 g Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
200 g Tomaatti
1 tl Basilika, tuore
Ohjeet

Huuhdo parsakaali ja poista varresta kuori veitsellä, perunankuorimaveitsellä tai repimällä. Leikkaa varsi viipaleiksi ja kukkaosa nupuiksi. Kypsennä mikrossa 4-5 minuuttia tai höyryssä vähän pidempään. Voit käyttää myös pakasteparsakaalia, jolle riittää pelkkä sulatus.

Mittaa öljy pinnoitettuun paistokasariin tai kattilaan. Lisää valutetut pavut ja parsakaalit. Kuumenna jonkin aikaa sekoitellen ja lisää joukkoon fraiche. Voit käyttää myös vastaavia muita tuotteita. Sekoita ja anna kuumentua.

Vinkki

Tarjoile tomaattilohkojen ja ruisleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 229 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":7.13,"alcohol":0,"protein":14.22,"carbohydrates":22.97,"saturated_fat":4.5,"sugar":7.56,"fibre":5.16,"salt":0.06},"percent_raw":{"fat":0.3012938055321248,"alcohol":0,"protein":0.2672159647249356,"carbohydrates":0.4314902297429397},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":230,"weight":61.60000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":387.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1023516,"servings":2}}

 
Sulje