Ladataan... Ladataan...

Pastaa neljän juuston kastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
50 g Pecorino-juustoa (voit korvata grana- tai parmesan-juustolla)
50 g fontina-juustoa (tai esim. gouda)
50 g kevyt-emmentaljuustoa, 15-18 % rasvaa
50 viipale gorgonzola-juustoa
50 g voita
1.5 dl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
6 dl pasta, vehnänalkio plus, torino
0.25 tl mustapippuria
Koristeeksi
0.5 dl rucolaa
Lisäksi
16 g kirsikkatomaatteja
Ohjeet

Raasta pecorino-juusto ja jätä odottamaan. Valmista juustokastike vesihauteessa seuraavasti: Leikkaa fontina-juusto kuutioiksi. Pane juustokuutiot, voi ja ruoanvalmistuskerma liekinkestävään keramiikkapataan. Kuumenna seosta varovasti sekoittaen, kunnes juustot sulavat.

Yksinkertaisinta on kiehauttaa suolalla maustettua vettä, panna pasta siihen kiehumaan ja valmistaa kastike pastakattilan päällä höyryssä. Kaada pasta siivilään, valuta ja sekoita juustokastikkeen joukkoon. Mausta pecorino-raasteella ja mustapipurilla. Koristele suikaloidulla rucolalla. Tarjoa pastan kanssa kirsikkatomaatteja.

Yksi annos sisältää 713 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":415,"alcohol":0,"protein":181,"carbohydrates":117},"weight":{"fat":46.35,"alcohol":0,"protein":45.41,"carbohydrates":29.43,"saturated_fat":26.65,"sugar":2.75,"fibre":1.59,"salt":1.76},"percent_raw":{"fat":0.582222156942836,"alcohol":0,"protein":0.2534793638415131,"carbohydrates":0.16429847921565097},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":713,"weight":153.94,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":233.81},"item_type":"recipe","recipe_id":40036,"servings":4}}

 
Sulje