Ladataan... Ladataan...

Pehmeä parsakeitto ja kananmunaa

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
150 g Parsa, tankoparsa
1.5 kpl Sipuli
4 tl Rypsiöljy
1 dl Omenamehu, omenatäysmehu
2 dl Ruokakerma 10 %
4 dl Vesi
1.5 kpl Kanaliemikuutio
0.25 tl Mustapippuri
PÄÄLLE:
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Keitä kananmunat kypsäksi kiehuvassa vedessä.

Kuori tarvittaessa VIHREÄ parsa, (säästä muutama nuppu koristelua varten ja keitä muutama minuutti tarvittaessa), paloittele.

Kuori ja hienonna sipulit.

Kuullota sipuli öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mehu ja kiehuta nesteestä puolet pois.

Lisää ruokakerma, vesi ja liemikuutiot. Mausta pippurilla.

Lisää parsapalat ja anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Hienonna päälle persiljaa ja koristele parsan nupuilla.

Kuori ja puolita kananmunat pinnalle.

Yksi annos sisältää 174 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":118,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":13.07,"alcohol":0,"protein":6.31,"carbohydrates":7.8,"saturated_fat":4.72,"sugar":6.8,"fibre":1.82,"salt":2.27},"percent_raw":{"fat":0.6758365350107427,"alcohol":0,"protein":0.14491223026170003,"carbohydrates":0.17925123472755713},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":175,"weight":42.79,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":270.41},"item_type":"recipe","recipe_id":1024970,"servings":4}}

 
Sulje