Ladataan... Ladataan...

Pekoni-kalapata ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kalafileitä
2 kpl (keskik.) munakoisoa
1 kpl sipuli
10 viipale Pekonia
1 rkl öljyä
3 dl vettä
0.5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
2 rkl tuoretta korianteria
Lisäke
4 dl riisiä
Ohjeet

Leikkaa munakoisot sentin vahvuisiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi pekoni. Kuumenna öljy keskilämmölle padassa. Pane mukaan pekoni, sipuli, ja munakoiso ja kuullota 5 minuuttia. Kaada joukkoon vesi, pane kansi päälle ja hauduta pataa matalalla lämmöllä 10 minuutin ajan.

Leikkaa kala kolmen senttimetrin kuutioiksi. Kaada jauhot lautaselle ja pyörittele kalanpaloja jauhossa niin, että palat jauhottuvat kunnolla. Paista kala öljyssä paistinpannulla, että pinta saa kauttaaltaan väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pane kalat munakoisoseokseen ja anna hautua 1-2 minuuttia. Ripottele päälle silputtua tuoretta korianteria. Tarjoa kalapata keitetyn riisin kera.

Yksi annos sisältää 490 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":212,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":144},"weight":{"fat":23.5,"alcohol":0,"protein":33.5,"carbohydrates":35.77,"saturated_fat":7.56,"sugar":6.62,"fibre":6.28,"salt":2.92},"percent_raw":{"fat":0.432834721608647,"alcohol":0,"protein":0.2742972113865973,"carbohydrates":0.2928680670047557},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":490,"weight":116.15000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":562.98},"item_type":"recipe","recipe_id":40380,"servings":4}}

 
Sulje