Ladataan... Ladataan...

Pekonimakkara

Valmistusaineet 6:lle
600 g grillimakkaraa
240 g (2 pkt) pekonia
1 dl homejuustoa
1 ruukku basilikaruukku
Ohjeet

Levitä 2 pekoniviipaletta makkaraa kohden lomittain työlaudalle. Revi pekonin päälle muutama basilikan lehti ja homejuustoa. Nosta makkara reunalle ja kiedo pekoni ympärille. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.

Grillaa tai kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15–20 minuuttia. Tarjoa vihersalaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 433 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":331,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":37.67,"alcohol":0,"protein":16.58,"carbohydrates":9.42,"saturated_fat":14.29,"sugar":0.42,"fibre":0.53,"salt":3.25},"percent_raw":{"fat":0.7652543010382816,"alcohol":0,"protein":0.14971744329079814,"carbohydrates":0.08502825567092018},"percent":{"fat":77,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":433,"weight":82.16000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":158.33},"item_type":"recipe","recipe_id":9903,"servings":6}}

 
Sulje