Ladataan... Ladataan...

Pennepasta ja parsa-tomaattikastike

Valmistusaineet 4:lle
300 g Tomaattimurska yrtti
1 rkl Oliiviöljy
1 dl Basilika, tuore
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Sokeri
0.5 tl Mustapippuri
300 g Parsa
LISÄKSI:
300 g Penne rigate
Ohjeet

Kaada tomaattimurska kattilaan ja mausta öljyllä, suola- ja sokeriripauksilla sekä mustapippurilla. Lisää joukkoon osa silputusta basilikasta. Anna kiehua 15 minuuttia.

Kuori parsat (tuoretta vihreää tai valkoista parsaa) perunan- tai parsankuorimaveitsellä, mikäli ne ovat noin sormen paksuisia. Raaputa ohuemmat terävällä veitsellä. Poista varren alapäästä puumaisen kova osa (2-4 cm). Pätki parsat 2-3 cm paloiksi. Keitä parsanpaloja noin 10 minuuttia tomaattikastikkeessa. Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoile basilikalla höystetyn pennepastan kanssa. Lisää annoksiin halutessasi parmesanlastuja (20 g = n. 150 kcal).

Yksi annos sisältää 331 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":244},"weight":{"fat":4.46,"alcohol":0,"protein":11.31,"carbohydrates":59.46,"saturated_fat":0.7,"sugar":7.29,"fibre":4.99,"salt":1.25},"percent_raw":{"fat":0.12409016327399011,"alcohol":0,"protein":0.13995572062955028,"carbohydrates":0.7359541160964597},"percent":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":74},"total":{"kcal":332,"weight":89.46000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":233.28},"item_type":"recipe","recipe_id":1023436,"servings":4}}

 
Sulje