Kuori juurekset. Laita liha kattilaan kuumaan veteen ja kuori pintaan nouseva vaahto. Lisää kattilaan paloiteltuina puolet juureksista ja purjosta sekä pari laakerinlehteä. Keitä lihaa hiljalleen kunnes se on täysin kypsää ja irtoaa luusta. Nosta liha jäähtymään ja siivilöi liemi. Keitä lientä kokoon kunnes jäljellä on noin 8 dl. Irrota lihat luista ja kuutioi lihat.
Kuori ja kuutioi perunat ja leikkaa purjo renkaiksi. Laita perunakuutiot liemeen kypsymään. Lisää muutaman minuutin kuluttua laakerinlehdet, pippureita, juureskuutiot ja keitä kypsäksi. Kun juurekset ovat kypsiä, lisää kuutioitu liha, hienonnettua persiljaa ja suolaa. Anna kiehua hetki. Keitto on parhaimmillaan, kun se saa jäähtyä ja tarjotaan seuraavana päivänä uudelleen.