Ladataan... Ladataan...

Peruna-hernesalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1000 g uusia perunoita
0.5 ruukku ruohosipulia
7 dl tuoreita herneitä
Reseptin osa 2
1 dl rypsiöljyä
2 rkl viinietikkaa
1 dl (silputtu) tuoretta tilliä silputtuna
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
0.25 tl suolaa
Ohjeet

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Anna perunoiden jäähtyä. Irrota herneet paloista. Paloittele perunat. Viipaloi sipulinvarret (tai ruohosipuli).
Pyöräytä öljy, etikka ja tilli tehosekoittimessa tasaiseksi. Yhdistä kastike, perunat ja herneet. Koristele ruoka sipulinvarsisilpulla.

Yksi annos sisältää 469 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":220,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":207},"weight":{"fat":23.9,"alcohol":0,"protein":10.34,"carbohydrates":50.56,"saturated_fat":1.49,"sugar":7.11,"fibre":5.93,"salt":0.4},"percent_raw":{"fat":0.4689569886565368,"alcohol":0,"protein":0.09019129603864547,"carbohydrates":0.4408517153048178},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":469,"weight":99.72999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":393.81},"item_type":"recipe","recipe_id":253220,"servings":4}}

 
Sulje