Ladataan... Ladataan...

Perunapekonifritata-munakas

Valmistusaineet 8:lle
125 g amerikan pekonifileetä
8 kpl (keskik.) perunoita
2 kpl sipulia
8 kpl kananmunia
Paistamiseen
1 rkl ruokaöljyä
Ohjeet

Lisäksi maun mukaan suolaa ja mustapippuria myllystä.

Paista pekonifileet rapeiksi teflonpannulla tai uunissa 200 asteessa.
Kuullota öljyssä perunalohkoja ja silputtua sipulia.
Riko munien rakenne kulhossa ja kumoa seos perunoiden päälle. Kypsennä fritataa miedolla lämmöllä.
Kun munamassa on osittain hyytynyt, nosta rapeat pekonifileet munakkaan päälle ja kypsennä vielä hetki.
Liu´uta fritata tarjoilualustalle, mausta, paloittele ja nosta tarjolle.

Yksi annos sisältää 177 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":9.71,"alcohol":0,"protein":10.63,"carbohydrates":11.46,"saturated_fat":2.47,"sugar":1.19,"fibre":0.83,"salt":0.55},"percent_raw":{"fat":0.4970547594999079,"alcohol":0,"protein":0.24203395055490215,"carbohydrates":0.26091128994518986},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":177,"weight":36.839999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":146.06},"item_type":"recipe","recipe_id":11309,"servings":8}}

 
Sulje