Ladataan... Ladataan...

Pestokanavartaat ja jasminriisi

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) kanan rintafileetä
1 dl pestokastiketta
2 kynsi valkosipulin kynttä
Lisäksi
2 dl (keskik.) jasminriisiä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Paloittele fileet kuutioksi. Laita marinoitumaan pestoon pariksi tunniksi. Jos haluat makuun lisää potkua, murskaa sekaan muutama valkosipulinkynsi. Pujottele kanapalat puuvartaisiin, joiden olet antanut seistä puolisen tuntia haaleassa vedellä. Grillaa kypsiksi ja tarjoile heti jasminriisin kera.

Yksi annos sisältää 378 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":112,"carbohydrates":138},"weight":{"fat":14.19,"alcohol":0,"protein":28.09,"carbohydrates":34.51,"saturated_fat":2.29,"sugar":0.48,"fibre":1.73,"salt":0.24},"percent_raw":{"fat":0.3377452970274119,"alcohol":0,"protein":0.29717418353328207,"carbohydrates":0.365080519439306},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":378,"weight":81.53,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":169.25},"item_type":"recipe","recipe_id":488,"servings":4}}

 
Sulje