Ladataan... Ladataan...

Pestokastike ja tuorepastaa

Valmistusaineet 4:lle
0.5 ruukku ruukkua rucolaa
2 kynsi valkosipulinkynttä murskattuna
50 g Parmesaaniraastetta
1 dl oliiviöljyä
0.25 tl (jauhettu) mustapippuria
0.25 tl suolaa
0.5 dl pinjansiemeniä
400 g Tuorepastaa
Ohjeet

Resepti onnistuu myös, jos käytät 50 g pecorinoraastetta/4 annosta parmesaaniraasteen sijaan.

Mittaa kaikki muut aineet paitsi öljy tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi soseeksi.
Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä ja mausta mustapippurilla ja suolalla.
Keitä spagetti ja laita se lämmitettyyn kulhoon. Sekoita pestokastike pastan kanssa. Lisää tarvittaessa tilkka pastan keitinvettä, mikäli kastike tuntuu liian paksulta.
Ripottele pinnalle parmesaania tai pecorinoa. Voit myös vuolla juustosta lastuja.
Tarjoa juuri keitetyn pastan kanssa.

Yksi annos sisältää 640 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":302,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":273},"weight":{"fat":33.7,"alcohol":0,"protein":16.33,"carbohydrates":68.53,"saturated_fat":5.89,"sugar":1.09,"fibre":3.99,"salt":0.53},"percent_raw":{"fat":0.47189817029996456,"alcohol":0,"protein":0.10164331260757158,"carbohydrates":0.42645851709246385},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":640,"weight":130.06,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":159.77},"item_type":"recipe","recipe_id":641,"servings":4}}

 
Sulje