Ladataan... Ladataan...

Pestosiika ja keitetyt perunat

Valmistusaineet 4:lle
4 filee siikafileetä
1.5 rkl pestokastiketta
1 dl (raastettu) parmesaaniraastetta
3 kpl (iso) tomaattia
Lisäksi
8 kpl perunoita
Ohjeet

Pane siikafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Levitä fileille pestoa ja ripottele pinnalle parmesaania. Viipaloi tomaatit ja pane pari viipaletta jokaiselle kalafileelle. Käännä kala kaksinkerroin.
Kypsennä siikafileitä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Jos haluat kalan pintaan kauniin värin, jatka kypsentämistä grillivastuksen alla vielä pari minuuttia.
Koristele annos basilikan tuoreilla lehdillä. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Yksi annos sisältää 266 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":8.59,"alcohol":0,"protein":19.95,"carbohydrates":26.26,"saturated_fat":2.67,"sugar":5.22,"fibre":3.29,"salt":0.2},"percent_raw":{"fat":0.2948649260608882,"alcohol":0,"protein":0.3043711448632496,"carbohydrates":0.4007639290758622},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":266,"weight":66.18,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":358.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1237,"servings":4}}

 
Sulje