Laita nuudelit likoamaan kylmään veteen 20 minuutiksi. Valuta ja lisää kiehuvaan veteen minuutiksi. Valuta ja huuhtele.
Kuumenna öljyä pannulla ja lisää valkosipuli ruskistumaan kevyesti.
Lisää munat ja sekoita koko ajan niin, että munat menevät rikki, eivätkä kypsy litteäksi paistetuksi kananmunaksi.
Lisää nuudelit sekaan ja kääntele hyvin. Lisää yksi kerrallaan, koko ajan ruokaa hyvin lastalla käännellen, limettimehu, kalakastike, pähkinät, chilitahna, sipuli ja pavunidut. Lisää halutessasi myös sokeria.
Nosta tarjoilulautaselle, koristele korianterilla ja limetillä.
Palmusokeria saa etnisistä kaupoista. Se myydään usein kovana palana, mutta sulaa kuumennettaessa ja maku on ihanan pehmeä, täyteläinen ja hieman kinuskimainen.