Kuori ja suikaloi porkkana. Puolita tomaatti. Huuhdo pinaatti tai nokkonen ja silppua veitsellä työlaudalla tai lasissa saksilla. Käytä niitä 1 dl tai enemmänkin. Voit käyttää myös höyrytettyä tai kiehautettua nokkosta tai pinaattia tai pakastepinaattia.
Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon vesi, silputtu pinaatti tai nokkonen, juustoraaste ja ripaus suolaa ja pippuria. Lisää pinnoitettuun pannuun ½ tl margariinia ja paista tomaatin puolikkaita hetki molemmin puolin. Nosta lautaselle.
Lisää ½ tl margariinia ja kaada munakastaikina kuumaan pannuun. Sekoita niin massa hyytyy tasaisesti ja anna lopuksi pohjan saada vähän väriä. Älä paista liian kauan, ettei munakas kuivu. Käännä munakas kahtia ja kumoa lautaselle. Nosta viereen myös porkkanasuikaleet ja paahdetut, voidellut ruisleipäpalat.
Nauti maitokahvin kera.