Ladataan... Ladataan...

Pinaatti/nokkosletut

Valmistusaineet 10:lle
10 dl Rasvaton maito
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
4 dl Ohrajauho
0.5 dl Kauralese
300 g Apetit Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
0.3 tl Ruokasuola
2 rkl Rypsiöljy
Ohjeet

Vatkaa maito, jauhot ja leseet keskenään. Anna turvota puolisen tuntia tai pidempään. Lisää munat, öljy, suola ja sulanut kohmeinen pinaatti tai huuhdotut, vedessä kiehautetut, kylmässä vedessä jäähdytetyt, puristetut ja hienonnetut nokkoset. Paista hyvällä pinnoitetulla pannulla pieniä tai isoja lettuja/räiskäleitä. Paista omat lettusi ilman rasvaa, muiden perheenjäsenten lettuihin voit käyttää vähän rasvaa.

Vinkki

Nauti letut makeutetun puolukkasurvoksen tai esim. salaatin ja savukalan kera.

Yksi annos sisältää 161 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":84},"weight":{"fat":4.9,"alcohol":0,"protein":7.78,"carbohydrates":20.56,"saturated_fat":0.7,"sugar":5.29,"fibre":2.59,"salt":0.44},"percent_raw":{"fat":0.2800061594684866,"alcohol":0,"protein":0.1976587158956595,"carbohydrates":0.5223351246358537},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":161,"weight":42.25999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":174.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1023962,"servings":10}}

 
Sulje