Kauli sulanut taikina 35x20 cm:n kokoiseksi suorakulman muotoiseksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta kylmään odottamaan.
Leikkaa purjo renkaiksi tai paloiksi, paprikat paloiksi ja sienet viipaleiksi. Kuullota niitä hetken aikaa pannulla öljytilkassa, niin kosteus haihtuu. Mausta ja lisää lopuksi joukkoon tuorejuusto. Anna jäähtyä hetki.
Ota taikina kylmästä ja levitä täyte keskelle noin 10 cm:n leveydelle. Leikkaa taikinapyörällä taikina molemmin puolin täytettä parin cm:n suikaleiksi. Nosta vastakkaiset suikaleet täytteen päälle ja paina ne päistä tiukasti yhteen. Käännä myös molemmat taikinan päät nätisti vähän täytteen päälle. Voitele halutessasi munalla. Paista uunin alimmalla tasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Piirakka maistuu esim. salaatinlehtien ja tomaattilohkojen kera.
Leivo tämä piirakka esim. silloin kun teet puolet taikinasta pieniksi tähtitortuiksi. Kun valmistat koko taikinan piirakaksi, tee se kahtena piirakkana.