Paloittele kova voi monitoimikoneen kulhoon. Lisää rasvaton maitorahka ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Pyöräytä kone käyntiin ja anna käydä sen verran että taikina sekoittuu, jos se tuntuu kuivalta lisää tilkka kylmää vettä. Katkaise virta, kun taikina alkaa muodostua palloksi. Tai nypi ja sekoita keskenään pehmeä rasva, rahka, ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Lisää tarvittaessa vähän kylmää vettä.
Levitä pala kelmua työpöydälle ja kaada taikina sen päälle. Levitä pinnalle toinen pala kelmua ja painele taikina litteäksi tasareunaiseksi levyksi. Nosta kylmään noin tunniksi tai pidemmäksi ajaksi esim. vuorokaudeksi.
Kauli taikinaa kelmun välissä, ota kelmu pois ja taittele taikina kolmeen osaan, kauli pitkäksi ja toista halutessasi niin saat taikinaan lehtevyyttä. Nosta taikina pois kelmuista kevyesti jauhotetun leivinpaperin päälle ja kauli 40 x 30 cm:n levyksi.
Levitä pitkittäin keskelle luumumarmeladi 10 cm:n leveydelle ja ohuet omenaviipaleet sen päälle kauniisti. Leikkaa taikinapyörällä reunat noin 1 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Poista joka neljäs. Käännä nauhat täytteen päälle ja lisää pinnalle irrotetut nauhapalat. Voitele munalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista 225 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 17-20 minuuttia.