Ladataan... Ladataan...

Porkkana-inkiväärikeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g Porkkana
200 g Peruna, kuorittu
200 g Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 tl (raastettu) Inkivääri, tuore
1 rkl Rypsiöljy
6 dl Kasvisliemi laimennettu
100 g Viola tuorejuusto, maustamaton
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Pese ja kuori porkkanat sekä perunat ja paloittele ne. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri.

Kuullota porkkanoita, perunaa, sipuleita ja inkivääriä kattilassa ja lisää kasvisliemi. Anna hautua noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää tuorejuusto ja mausteet. Kiehauta, sekoita ja tarkista maku. Jos keitto jää liian paksuksi, lisää nestettä ja kiehauta.

Yksi annos sisältää 198 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":10.85,"alcohol":0,"protein":4.35,"carbohydrates":19.61,"saturated_fat":4.17,"sugar":10.29,"fibre":4.71,"salt":3.14},"percent_raw":{"fat":0.5045899665558685,"alcohol":0,"protein":0.089960841763585,"carbohydrates":0.40544919168054644},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":198,"weight":57.120000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":406.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1023368,"servings":4}}

 
Sulje