Ladataan... Ladataan...

Porkkana-raejuusto-munalevite

Valmistusaineet 8:lle
300 g Porkkana
1 dl Vesi
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
100 g Raejuusto rasvaa 2-5 %, vähälaktoosinen
50 g Margariini 60 %, keskiarvo
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
1 tl Persilja, tuore
Ohjeet

Höyrytä paloitellut porkkanat. Tai keitä ne vesitilkassa kattilassa pehmeiksi. Kaada porkkanapalat lautaselle ja anna niiden jäähtyä. Keitä muna kovaksi. Kaada porkkanapalat, raejuusto, muutamaan osaan paloiteltu muna ja rasva monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tai käytä soseuttamiseen sauvasekoitinta. Mausta suolaripauksella.

Vinkki

Lisää annokseen useampi muna, kun haluat levitteestä ruokaisampaa. "Porkkana-munavoi" säilyy 3-4 päivää jääkaapissa. Nauti porkkanalevitettä esim. karjalapiirakoiden ja leivän kera.

Yksi annos sisältää 63 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":4.63,"alcohol":0,"protein":3.02,"carbohydrates":2.29,"saturated_fat":1.43,"sugar":2.32,"fibre":0.98,"salt":0.56},"percent_raw":{"fat":0.6622561561109239,"alcohol":0,"protein":0.19193406508719113,"carbohydrates":0.14580977880188503},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":63,"weight":15.230000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":76.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1024351,"servings":8}}

 
Sulje