Ladataan... Ladataan...

Porkkana-raejuustolevite

Valmistusaineet 8:lle
300 g Porkkana
1 dl Vesi
100 g Raejuusto rasvaa 2-5 %, vähälaktoosinen
50 g Margariini 60 %, keskiarvo
1 tl Merisuola, vuorisuola
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Höyrytä paloitellut porkkanat tai keitä ne vesitilkassa pehmeiksi. Kaada porkkanapalat lautaselle ja anna jäähtyä. Kaada porkkanat, raejuusto ja rasva monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tai käytä soseuttamiseen sauvasekoitinta. Mausta suolaripauksella ja halutessasi silputulla persiljalla.

Vinkki

"Porkkana-raejuustovoi" säilyy 3-4 päivää jääkaapissa. Nauti porkkanalevitettä esim. karjalapiirakoiden ja leivän kera.

Yksi annos sisältää 55 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":4.08,"alcohol":0,"protein":2.26,"carbohydrates":2.3,"saturated_fat":1.28,"sugar":2.3,"fibre":0.99,"salt":0.93},"percent_raw":{"fat":0.6680669179621272,"alcohol":0,"protein":0.16462715379586726,"carbohydrates":0.16730592824200544},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":55,"weight":14.139999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":69.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1024352,"servings":8}}

 
Sulje