Ladataan... Ladataan...

Porkkanakakku

Valmistusaineet 12:lle
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl rypsiöljyä
4 dl (raastettu) porkkanaraastetta
3 dl hiivaleipävehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl kanelia
0.5 tl suolaa
0.5 dl (rouhittu) pähkinärouhetta
2 dl fariinisokeria
Ohjeet

Sekoita kulhossa muna, maito, öljy ja porkkanaraaste.
Lisää joukkoon sekoitetut kuivat aineet, pähkinärouhe ja sokeri. Pyöräytä taikina tasaiseksi.
Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Yksi annos sisältää 198 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":2.7,"carbohydrates":23.75,"saturated_fat":0.67,"sugar":15.16,"fibre":1.67,"salt":0.52},"percent_raw":{"fat":0.45959693043617883,"alcohol":0,"protein":0.055125104587859915,"carbohydrates":0.4852779649759612},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":198,"weight":54.470000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":57.57},"item_type":"recipe","recipe_id":1817,"servings":12}}

 
Sulje