Kuori ja raasta porkkanat hienojakoiseksi raasteeksi. Sulata kiinteä margariini. Lisää maito margariinin joukkoon ja lämmitä neste kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva kulhoon ja sekoita pieneen määrään taikinanestettä. Lisää loput nesteestä, porkkanaraaste, suola, sokeri ja melkein kaikki jauhot. Säästä hiukan jauhoja leipomiseen. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Kohota taikinaa peitettynä noin 30 minuuttia.
Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja vaivaa kevyesti kokoon. Taputtele taikina voideltuun uunipannuun (noin 30 x 40 cm). Leikkaa taikina jauhotetulla veitsellä 24 palaan. Pistele taikina. Kohota sitä leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kypsennä leipää uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Ota leipä uunipannusta ja jäähdytä ritilän päällä leivinliinan alla.