Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita liha uunivuokaan ja aseta siihen paistimittari niin että mittarin kärki osuu lihan keskikohtaan. Kun mittari näyttää 67–70 astetta noin puolen tunnin kuluttua, on paisti kypsä.
Valmista paistumisen aikana lihan marinadi. Murskaa valkosipulinkynnet painamalla niitä veitsen kyljellä. Kuoria niitä ei tarvitse. Lohko sitruuna 4–6 osaan. Kiehauta kaikki ainekset kattilassa ja anna keitoksen sitten jäähtyä.
Kun liha on jäähtynyt, laita se marinadiin ja anna maustua kylmässä yön yli.
Ota liha seuraavana päivänä pois marinadista ja leikkaa se hyvin ohuiksi viipaleiksi. Tee kastike yhdistämällä sitruunoiden mehu, kuoriraaste, öljy, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Kaada kastike viipaleiden päälle ja anna kastikkeen maustaa lihaa puolisen tuntia ennen tarjoilua.