Ladataan... Ladataan...

Possu-kasvishöystö

Valmistusaineet 4:lle
400 g Porsaan ulkofileetä
1 tl Paprikajauhetta
1 rkl Öljyä
2 kpl Sipulia
2 kynsi Valkosipulin kynttä
1 kpl Paprika
2 dl Vettä
200 g Vihreitä papuja
0.5 kpl (iso) Sitruunan mehu
12 kpl Oliivia
1 tl Rosmariinia
0.5 tl Suolaa
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuria
8 kpl (keskik.) Perunaa
Ohjeet

Leikkaa liha suikaleiksi, mausta paprikalla. Kuumenna öljy pinnoitetussa pannussa.

Paista lihaa keskilämmöllä kymmenen minuuttia. Sekoita välillä.

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika.

Lisää sipulit pannulle ja jatka paistamista viisi minuuttia. Lisää pannulle vesi, pavut, paprika, sitruunamehu, oliivit ja rosmariini.

Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä vielä noin viisi minuuttia.

Tarjoa ruoka keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki

Valmistusaika on noin 35 minuuttia.

Yksi annos sisältää 312 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":104,"carbohydrates":116},"weight":{"fat":9.99,"alcohol":0,"protein":25.31,"carbohydrates":28.2,"saturated_fat":2.06,"sugar":6.27,"fibre":4.88,"salt":1.56},"percent_raw":{"fat":0.2957794142903043,"alcohol":0,"protein":0.33310387964165794,"carbohydrates":0.3711167060680377},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":312,"weight":78.27,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":430.66},"item_type":"recipe","recipe_id":204753,"servings":4}}

 
Sulje