Ladataan... Ladataan...

Possua makeassa Ketjap-kastikkeessa

Valmistusaineet 5:lle
500 g Porsaanlihasuikale
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
6 tl Rypsiöljy
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 rkl (raastettu) Inkivääri, tuore
1 kpl Chili, tuore
3 cl Ketjap manis soijakastike
2.5 dl Light coconut milk
0.1 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Ohjeet

Sekoita porsaanliha, suola, pippuri ja öljy. Kuumenna wokki tai paksupohjainen kasari ja ruskista liha pienissä erissä keskilämmöllä. Laita lihat sivuun odottamaan. Vähennä lämpöä ja laita pannuun sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili ja paista 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes sipuli on pehmeää ja kullanruskeaa. Lisää lihat, Ketjap manis -kastike ja kookosmaito. Kypsennä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 20 minuuttia. Lisää lopuksi limettimehu.

Vinkki

Tarjoa riisin, kasvisten ja pilkotun chilin kera.

Yksi annos sisältää 247 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":162,"alcohol":0,"protein":66,"carbohydrates":19},"weight":{"fat":18.1,"alcohol":0,"protein":16.62,"carbohydrates":4.66,"saturated_fat":6.17,"sugar":2.76,"fibre":0.39,"salt":0.99},"percent_raw":{"fat":0.6567466157452618,"alcohol":0,"protein":0.26811313131964765,"carbohydrates":0.07514025293509052},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":247,"weight":49.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":183.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1023434,"servings":5}}

 
Sulje