Suolaa liha.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään (chilistä siemenet poistettuna ja palko hienonnettuna) ja kääntele liha joukkoon.
Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Paista lihaa paistopussissa 130-asteisessa uunissa, kunnes lihan pystyy repimään haarukalla säikeiksi. Tarkkaa paistoaikaa on vaikea antaa, mutta tämä vie pienelläkin lihapalalla muutaman tunnin.
Poista halutessasi tässä vaiheessa ylimääräinen rasva.
Sekoita ylikypsän, revityn lihan joukkoon lopun ainekset. (Pestystä limestä sekä mehu että kuoriraaste)
Tarjoa höyrytettyjen korealaisten sämpylöiden, valkoviinietikassa marinoitujen kurkkujen, kiinankaalin ja tsatsikin kera.
Vinkki! Kasslerin lisäksi pulled porkia voi valmistaa muistakin rasvaisista sianosista.