Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-makkarapenne

Valmistusaineet 4:lle
400 g penne-pastaa
250 g mozzarellaa (rasvaa 17 %)
Reseptin osa 2
2 kpl punajuuria
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulinkynsiä
1 dl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
200 g mausteista salamimakkaraa
1 rkl öljyä
Ohjeet

Kuori ja kuutioi punajuuret, sipuli ja valkosipulit. Laita ne kattilaan ja lisää vettä sen verran, että ainekset peittyvät. Keitä kypsiksi (noin 15 minuuttia). Valuta vesi pois. Yhdistä öljy, sitruunamehu ja mausteet punajuurien kanssa. Soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi makkara ja paista kypsäksi pannulla öljytilkassa. Lisää punajuurikastike pannulle ja pidä kastike lämpimänä.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä pasta ja kastike. Sekoita joukkoon kuutioitu mozzarella.

Yksi annos sisältää 881 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":449,"alcohol":0,"protein":126,"carbohydrates":306},"weight":{"fat":51.13,"alcohol":0,"protein":32.2,"carbohydrates":78.3,"saturated_fat":13.52,"sugar":4.66,"fibre":4.32,"salt":2.43},"percent_raw":{"fat":0.5100725685473159,"alcohol":0,"protein":0.1427702767687929,"carbohydrates":0.3471571546838912},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":880,"weight":186.56,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":298.19},"item_type":"recipe","recipe_id":329490,"servings":4}}

 
Sulje