Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-possukastike ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
1 pkt Porsaan suikalelihaa
1 kpl sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl vettä
4 kpl raakaa punajuurta
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Ruskista lihasuikaleet pannulla. Lisää kuorittu, pilkottu sipuli. Hauduta, kunnes sipuli pehmenee. Lisää seokseen sekoittaen vehnäjauhot ja vesi. Keitä kastike sakeaksi välillä sekoittaen. Kuori ja raasta punajuuret ja lisää kastikkeeseen. Mausta kastike maun mukaan suolalla ja pippurilla ja keitä kastike kypsäksi. Tarjoa keittettyjen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 256 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":183},"weight":{"fat":2.41,"alcohol":0,"protein":11.76,"carbohydrates":43.07,"saturated_fat":0.71,"sugar":19.84,"fibre":3.9,"salt":1.01},"percent_raw":{"fat":0.08986255436406494,"alcohol":0,"protein":0.19514624348461207,"carbohydrates":0.7149912021513231},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":71},"total":{"kcal":255,"weight":82.70000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":443.63},"item_type":"recipe","recipe_id":44287,"servings":4}}

 
Sulje