Ladataan... Ladataan...

Punapaputahnaa ja paahdettua ruisleipää

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl pientä punasipulia
1 prk papu ruskea/valkoinen (400/250 g/prk)
3 kynsi valkosipulinkynsiä murskattuna
0.25 tl cayennepippuria
1 rkl rypsiöljyä
0.25 tl suolaa
0.5 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
Lisäksi
4 viipale ruisleipää, esim. ruispalat
Ohjeet

Lisäksi tarvitset tuoreita yrttejä, kuten persiljaa, basilikaa ja timjamia.

Pilko sipuli pieneksi. Pane muut ainekset tehosekoittimeen ja hienonna seos tasaiseksi. Lisää sipulisilppu ja sekoita.
Nauti paahdetun ruisleivän päällä.

Yksi annos sisältää 254 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":146},"weight":{"fat":4.74,"alcohol":0,"protein":15.98,"carbohydrates":36.1,"saturated_fat":0.35,"sugar":2.86,"fibre":16.23,"salt":0.39},"percent_raw":{"fat":0.16997776662124364,"alcohol":0,"protein":0.25473953477252625,"carbohydrates":0.5752826986062302},"percent":{"fat":17,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":253,"weight":76.65,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":111.14},"item_type":"recipe","recipe_id":1520,"servings":4}}

 
Sulje