Ota liha huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen valmistusta. Kuori sillä välin perunat (8 pienehköä tasakokoista) ja juurekset. Jätä perunat tasakokoisiksi ja leikkaa juurekset isohkoiksi paloiksi. Kuutioi omena pieneksi. Lisää öljy lihakuutioiden sekaan ja ruskista kuutiot padassa. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää tomaattimurska, lihaliemikuutio murustettuna ja kasvikset. Mausta yrteillä. Sekoita ja lisää joukkoon vettä. Kasvisten ei tarvitse peittyä kokonaan. Kuumenna kiehuvaksi. Kypsennä kannella peitettynä miedolla lämmöllä liedellä, tai uunissa ensin 200 asteessa ja 20 minuutin kypsennyksen jälkeen 150-175 asteessa noin 1 tunti tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarkista maku ja ripottele sekaan hienonnettua persiljaa.
Nauti lisäksi vihersalaattia.